088-7744333

Logo BVT opleiding advies

Cursus Conflicthantering

103

Algemene cursus Conflicthantering


Het slagen of falen van organisaties wordt vandaag steeds meer bepaald door de medewerkers en de manier waarop deze ingezet worden. Het lijnmanagement speelt hierin een steeds belangrijkere rol. Vandaar dat ~people management~ een belangrijke vaardigheid is, die managers vandaag moeten bezitten. Een goede basiskennis en nieuwe inzichten in thema`s betreffende personeel en organisatie zijn dan ook onmisbaar om als lijnmanager deze nieuwe rol op te nemen. Deze boeiende training is gericht op het verder ontwikkelen van uw persoonlijke people management vaardigheden en biedt u voldoende inspiratie om de trefzekerheid van uw managementstijl nog te verhogen.


OnderwerpenResultaat


U bent op de hoogte van de belangrijkste principes over het blijvend aantrekken en behouden van talentvolle medewerkers. U heeft inzichten verworven in de belangrijkste basiskrachten van het management. U bent in staat uw medewerkers beter te motiveren en te coachen. U weet wat de kracht van leiderschap is en hoe u dit verder kunt ontwikkelen en vormgeven. U weet hoe u verschillende types medewerkers binnen uw organisatie kunt onderscheiden. U weet hoe u uw medewerkers kunt begeleiden in hun loopbaanplanning.


Altijd één vaste contactpersoon


BV&T houdt van korte lijnen. Daardoor kunt u snel schakelen. Uw vaste contactpersoon begeleidt u en uw organisatie bij en tijdens het hele traject. Cursus Conflicthantering. Het voortraject tot opstart, de tussenevaluatie en eindevaluatie. Samen met u en de trainer is dit een hele sterke bewezen driehoek. De contactpersoon is uw eerste aanspreekpunt voor al uw vragen en cursussen.


Wat is IN-Company


Met onze in-company trainingen kunt u onderdelen van uw organisatie of groepen medewerkers tezamen een traject Conflicthantering aanbieden. Iedereen leert daardoor hetzelfde en het effect in uw organisatie is direct merkbaar. Onze in-company cursussen zijn perfect toegesneden op herkenbare werksituaties en problemen. Ons aanbod is modulair opgezet. Elke module van één dagdeel vormt een afgerond geheel en kan zelfstandig worden gevolgd.


Planning Conflicthantering;


Aantal bijeenkomsten: 3
Het aantal uren 3 per sessie (studiebijeenkomst)
Prijsopgave deze kunt u vinden in de Prijs INFO, u ontvangt deze direct na aanvraag.
Gebruik hiervoor de naast liggende button. Klik hier..


Elke cursus moet goed aansluiten

De modulen van ons totale aanbod sluiten goed op elkaar aan zonder dat er sprake van overlap is. Afhankelijk van wat u beoogt kunt u voor één cursussdag kiezen of voor een op uw situatie toegesneden traject bestaande uit meerdere modulen. De modulen zijn sterk toepassingsgericht ook voor cursus Conflicthantering. Theorie wordt afgewisseld met oefeningen en rollenspellen. Bijkomend voordeel van onze in-company trajecten is, dat u zelf de locatie kiest en regelt en dat u zelf de groep samenstelt. Wij komen naar uw locatie, zodat u een minimum aan reistijd en reiskosten kwijt bent. Per traject geldt een adviesgrootte van 8 deelnemers. Voor workshops geldt een adviesgrootte van 12 deelnemers. Meer informatie..  

Advies voor Conflicthantering


Cursussen moeten aansluiten op uw werkzaamheden en gericht zijn op uw dagelijksepraktijk, werkervaring en kennisniveau. U wilt per slot van rekening het geleerde meteen aan de slag. Daarin kent BV& drie niveau's: De Starter, Meer ervaren en Professionals. Voor starters zijn de cursussen zoveel mogelijk opgebouwd via logische leerlijnen. Voor de meer ervaren deelnemers bieden wij verdiepingen op de onderwerpen aan. Voor de professionals staat de affectiviteit voorop, toepassingen en het geleerde combineren met de dagelijkse gang van zaken. Wilt u meer weten, deze theorie is omschreven in de theorie van Kolb en Bloom. Voor vragen of advies kunt u ons altijd bellen of vul op deze pagina een formulier in. Wenst u een prijsopgave deze kunt u vinden in onder de knop Prijs INFO Klik hier..


Advies, ook voor u gevonden


training Situationeel Leidinggeven
cursus Coachend Leidinggeven
cursus Conflicthantering
training Effectief Coachen Leidinggeven
opleiding Optimaal Leidinggeven
training People Management
cursus Projectmanagement
training Teambuilding inclusief DiSC
training Vergadertechnieken
training Functioneringsgesprekken
training Assertief Leidinggeven
training TeamBuilding
training Onderhandelingstechniek
training Beginnend Leidinggeven
training Feedback Geven en Ontvangen
training Effectief Leidinggeven
training Leiderschap vs Leidinggeven
training DiSC Training met ONLINE DiSC
training Effectief Communicatie
training Medezeggenschap OR
cursus Omgaan met agressie

Bedrijf/organisatie/instelling Aantal deelnemers In-Company
 
Pack2pack1 deelnemers 
Barkmeijer Stroobos BV4 deelnemers3 trajecten
AP Onderdelen BV2 deelnemers 
Heinz Kraft1 deelnemers2 trajecten
Arcnick Welding B.V.1 deelnemers 
Footlocker6 deelnemers 
JVD Distribution9 deelnemers2 trajecten
CLB Integrated Solutions6 deelnemers 
Arbeidsinspectie10 deelnemers4 trajecten
Landes Beheer B.V.8 deelnemers 
Maxon Motor Benelux7 deelnemers2 trajecten
Hydroflex Hydraulics4 deelnemers 
Verian10 deelnemers2 trajecten
Prika Dairy Industry5 deelnemers 
Abbott Laboratories BV8 deelnemers 
Waterschap Noorderzijlvest31 deelnemers 
Plukon Ommel B.V. 17 deelnemers3 trajecten
HB Leisure 1 deelnemers 
Essent Energie Productie BV1 deelnemers3 trajecten
Veiligheidsregio Utrecht Brandweer12 deelnemers 
Personele Diensten Westerhoven B.V.5 deelnemers 
DHG1 deelnemers2 trajecten
De Koning Interieur6 deelnemers 
Vastland Beheer B.V.6 deelnemers 
Boston Scientific Group Plc4 deelnemers2 trajecten
 
En nog veel meer.....    
 
BV&T verzorgt > 200 trajecten per jaar. van MKB 1 persoon tot ..... informeer
    088-7744333Persoonlijke feedback via evaluaties:

K. Dopmeijer (Scania Zwolle)

Voor een grote andere grote productiefabriek, heeft BV&T een training ontwikkeld ter bevordering van de People Management. Dit is was een aantal deelnemers van de training met ons deelt erover:

 • Enerverend, Actief, Verrassend, Energie
 • De training biedt veel variatie in aanbod waardoor ieder zijn eigen manier kan ontwikkelen/versterken
 • De trainers zijn actief en enthousiast aanwezig
 • Cijfer 8.9
 • Leerzaam, 'Alles is een keuze', Inzicht
 • Ik ben mij bewust geworden van mijn keuzes die ik maak in een gesprek of in contact. Leren kijken naar wat er onder mijn woede zit
 • De kwaliteit van de oefeningen zijn boven verwachting goed!
 • Cijfer 9.5

M. Klaassens (Pro Persona)

Voor een grote zorginstelling, Pro Persona, heeft BV&T een training ontwikkeld voor de professionalisering van HR. Dit is was een aantal deelnemers van de training met ons deelt erover:

 • Noodzaak tot reflectie, Focus, Niet-Oordelend, Laagdrempelig
 • De onzekerheid en angst om jezelf te laten zien wordt aangepakt en ondersteund met tools om vanaf nu andere stappen te zetten
 • Op prettige manier geconfronteerd en gestimuleerd om dingen anders aan te pakken
 • Cijfer 8,8
 • Opbouwend, meer Verbinding, Waardevol, Leerzaam
 • Door meer openheid te tonen kom je als team en professional veel meer in contact met elkaar
 • De integere houding van de trainers heeft er voor gezorgd dat iedereen zich veilig voelde om zich open te stellen
 • Cijfer 9.3

P. van Genderen (Bel Leerdammer)

De 10-daagse training is ontwikkeld en wordt begeleid door Marielle Molenaar van BV&T Een aantal steekwoorden die deelnemers van de training hierover met ons delen:

 • Leerzaam, Mooi, Heftig, Intiem, Verrast
 • Veel geleerd over mijn eigen houding en hoe belangrijk het is om echt te luisteren
 • De verdeling tussen theorie en zelf ervaren zijn goed in balans
 • Cijfer 9
 • Diepgaand, Connected, Echt, Relativerend
 • Geleerd hoe ik op een empatische manier mijn mening kan ventileren en dus niet bot/te hard over te komen
 • Mijn verwachtingen van de training zijn zeker overtroffen
 • Cijfer 8,5

Overige Informatie


Schrijf-Datum: 04-11-2019
medezeggenschap is het uitoefenen van invloed op de arbeidsrelatie, arbeidsomstandigheden en de organisatie door werknemers. dit kan op twee niveaus plaatsvinden: binnen de onderneming. in dit geval is er sprake van medezeggenschap door een ondernemingsraad (of eventueel een personeelsvergadering). ondernemingsoverschrijdend. in dit geval is er sprake van medezeggenschap door vakbonden. goede communicatie met de bestuurder is van essentieel belang. vragen, die een antwoord vergen zijn: is de informatie die de or krijgt voldoende en is dit de or ook voldoende duidelijk? wordt de or tijdig bij de besluitvorming betrokken? hoe ga je eigenlijk om met formeel en informeel overleg? hoe bereidt de or de overlegvergadering (strategisch) voor? op welke manier geeft de or zijn advies vorm? wanneer is het indienen van een initiatiefvoorstel zinvol? en hoe informeert de or zijn achterban over het overleg met de bestuurder en de behaalde resultaten? dit zijn vragen, die u bezig kunnen houden. bv&t verzorgt praktische workshop. u kiest voor ons als u de or wilt professionaliseren. medezeggenschap, dat doe je samen beter. Onderdeel van People ManagementBV&T opleiding & advies

Zoekwoorden Via Searching


Cursus Conflicthantering Nederland Maatwerk en Praktijkgericht: Cursus Conflicthantering. MT Kader Trainingen: People Management. ZZP of Freelance Vacature voor: peoplemanagement. Efficiente opleidingen KIES de NUMMER 1 BV&T: Cursussen Nederland IN-Company Trainingsbureau: peoplemanagement Conflicthantering. Aanrader, kies BV&T. Met Question Degree of INFO: peoplemanagement Conflicthantering. Nederland

Blog Nieuws:

in sommige gevallen kan het interessant zijn om zelf uw tekst in het engels te schrijven en deze daarna te laten corrigeren of redigeren. bijvoorbeeld als de tekst over onderwerpen gaat waarin u zelf goed in thuis bent. nadat u zich hebt gebogen over wat u wilt zeggen, kunnen wij vervolgens de taalkundige kant van de tekst voor onze rekening nemen. u bent de vakspecialist, wij zijn de taalspecialist. u weet wat u wilt overbrengen.

Stel hier uw trainingsvraag?

Wij voorzien u graag van advies.

Vul onderstaande velden zorgvuldig in.
Spreuk:
Hoe wilt u groeien.

Inspiratie Spreuken Inzien?

Met vriendelijke groet,
Ingrid Boerman
Accountmanager Conflicthantering