088-7744333

Logo BVT opleiding advies

Cursus Interne Klantgerichtheid

156

Algemene cursus Interne Klantgerichtheid


U verkoopt hetzelfde product als uw concurrent? Hoe zorgt u er dan voor dat de klant juist naartoe komt? Door net dat beetje extra te bieden. Extra service te geven. U te verplaatsen in uw klant. Dit maakt het verschil. Tijdens deze training komen alle aspecten van klantgericht denken aan de orde. Niet alleen voor u geschikt als u in het bedrijfsleven werkt, maar zeker ook als u werkzaam bent in de non-profit sector. Met name in deze omgeving is het zeer van belang, dat de klant centraal komt te staan. Hoe u dit bereikt? Dat leert u tijdens deze training!


OnderwerpenResultaat


Het programma is bewust meer praktijkgericht dan theoretisch. Korte inleidingen wisselen we af met rollenspelen, oefeningen, discussies en groepsopdrachten. Voor de implementatie van de ideeen in uw praktijk maakt u een actieplan.
We gebruiken herkenbare voorbeelden en cases, die aansluiten op de praktijk in uw organisatie.


Altijd één vaste contactpersoon


BV&T houdt van korte lijnen. Daardoor kunt u snel schakelen. Uw vaste contactpersoon begeleidt u en uw organisatie bij en tijdens het hele traject. Cursus Interne Klantgerichtheid. Het voortraject tot opstart, de tussenevaluatie en eindevaluatie. Samen met u en de trainer is dit een hele sterke bewezen driehoek. De contactpersoon is uw eerste aanspreekpunt voor al uw vragen en cursussen.


Wat is IN-Company


Met onze in-company trainingen kunt u onderdelen van uw organisatie of groepen medewerkers tezamen een traject Interne Klantgerichtheid aanbieden. Iedereen leert daardoor hetzelfde en het effect in uw organisatie is direct merkbaar. Onze in-company cursussen zijn perfect toegesneden op herkenbare werksituaties en problemen. Ons aanbod is modulair opgezet. Elke module van één dagdeel vormt een afgerond geheel en kan zelfstandig worden gevolgd.


Planning Interne Klantgerichtheid;


Aantal bijeenkomsten: 1
Het aantal uren 6 per sessie (studiebijeenkomst)
Prijsopgave deze kunt u vinden in de Prijs INFO, u ontvangt deze direct na aanvraag.
Gebruik hiervoor de naast liggende button. Klik hier..


Elke cursus moet goed aansluiten

De modulen van ons totale aanbod sluiten goed op elkaar aan zonder dat er sprake van overlap is. Afhankelijk van wat u beoogt kunt u voor één cursussdag kiezen of voor een op uw situatie toegesneden traject bestaande uit meerdere modulen. De modulen zijn sterk toepassingsgericht ook voor cursus Interne Klantgerichtheid. Theorie wordt afgewisseld met oefeningen en rollenspellen. Bijkomend voordeel van onze in-company trajecten is, dat u zelf de locatie kiest en regelt en dat u zelf de groep samenstelt. Wij komen naar uw locatie, zodat u een minimum aan reistijd en reiskosten kwijt bent. Per traject geldt een adviesgrootte van 8 deelnemers. Voor workshops geldt een adviesgrootte van 12 deelnemers. Meer informatie..  

Advies voor Interne Klantgerichtheid


Cursussen moeten aansluiten op uw werkzaamheden en gericht zijn op uw dagelijksepraktijk, werkervaring en kennisniveau. U wilt per slot van rekening het geleerde meteen aan de slag. Daarin kent BV& drie niveau's: De Starter, Meer ervaren en Professionals. Voor starters zijn de cursussen zoveel mogelijk opgebouwd via logische leerlijnen. Voor de meer ervaren deelnemers bieden wij verdiepingen op de onderwerpen aan. Voor de professionals staat de affectiviteit voorop, toepassingen en het geleerde combineren met de dagelijkse gang van zaken. Wilt u meer weten, deze theorie is omschreven in de theorie van Kolb en Bloom. Voor vragen of advies kunt u ons altijd bellen of vul op deze pagina een formulier in. Wenst u een prijsopgave deze kunt u vinden in onder de knop Prijs INFO Klik hier..


Advies, ook voor u gevonden


training Balie en Receptie Medewerker
training Teksten Redigeren
training Verkoop Binnendienst
training Verkoop en Acquisitie
training Prestatieverkoop
training Prestatie Inkoop
training Effectieve Telefoon Verkoop
training Verkoper Communicatie
training Telefoon- en Receptiemedewerker
training Klantgericht Denken en Handelen
training Succesvol Verkopen
training Professionele Inkoop Training
training Acquisitie Verkoop voor
training Effectief Telefoneren
training Effectieve Marketing

Bedrijf/organisatie/instelling Aantal deelnemers In-Company
 
Transportbedrijf Van Donkelaar BV11 deelnemers 
Ministerie Van Infrastructuur En Waterstaat9 deelnemers 
Plus 100 BV4 deelnemers 
RPXhxJMBwgyAkpTL1 deelnemers 
Worth Internet Systems10 deelnemers 
Novartis B.v.1 deelnemers 
Ebusco B.V.5 deelnemers2 trajecten
Douma Staal BV5 deelnemers2 trajecten
Honeywell BV10 deelnemers 
Moso International BV 3 deelnemers2 trajecten
Delektro Veenendaal BV2 deelnemers2 trajecten
(Zero)70 IT Services14 deelnemers 
O&M - Movianto Nederland BV17 deelnemers14 trajecten
Talent4werk7 deelnemers 
Sunny Cars Nederland1 deelnemers 
Gemeente Wieringermeer8 deelnemers 
KOAC-NPC7 deelnemers 
Daver1 deelnemers 
Heutink Primair Onderwijs B.V.7 deelnemers3 trajecten
Dutch Rescue Vehicles4 deelnemers 
Edialux Nederland B.v.6 deelnemers 
AwerC3 deelnemers 
Brink Climate Systems B.V.59 deelnemers 
Philips Nederland15 deelnemers 
Janssen De Jong Infra Bv3 deelnemers4 trajecten
 
En nog veel meer.....    
 
BV&T verzorgt > 200 trajecten per jaar. van MKB 1 persoon tot ..... informeer
    088-7744333Persoonlijke feedback via evaluaties:

K. Dopmeijer (Scania Zwolle)

Voor een grote andere grote productiefabriek, heeft BV&T een training ontwikkeld ter bevordering van de Klantgericht Denken en Handelen. Dit is was een aantal deelnemers van de training met ons deelt erover:

 • Enerverend, Actief, Verrassend, Energie
 • De training biedt veel variatie in aanbod waardoor ieder zijn eigen manier kan ontwikkelen/versterken
 • De trainers zijn actief en enthousiast aanwezig
 • Cijfer 8.9
 • Leerzaam, 'Alles is een keuze', Inzicht
 • Ik ben mij bewust geworden van mijn keuzes die ik maak in een gesprek of in contact. Leren kijken naar wat er onder mijn woede zit
 • De kwaliteit van de oefeningen zijn boven verwachting goed!
 • Cijfer 9.5

M. Klaassens (Pro Persona)

Voor een grote zorginstelling, Pro Persona, heeft BV&T een training ontwikkeld voor de professionalisering van HR. Dit is was een aantal deelnemers van de training met ons deelt erover:

 • Noodzaak tot reflectie, Focus, Niet-Oordelend, Laagdrempelig
 • De onzekerheid en angst om jezelf te laten zien wordt aangepakt en ondersteund met tools om vanaf nu andere stappen te zetten
 • Op prettige manier geconfronteerd en gestimuleerd om dingen anders aan te pakken
 • Cijfer 8,8
 • Opbouwend, meer Verbinding, Waardevol, Leerzaam
 • Door meer openheid te tonen kom je als team en professional veel meer in contact met elkaar
 • De integere houding van de trainers heeft er voor gezorgd dat iedereen zich veilig voelde om zich open te stellen
 • Cijfer 9.3

P. van Genderen (Bel Leerdammer)

De 10-daagse training is ontwikkeld en wordt begeleid door Marielle Molenaar van BV&T Een aantal steekwoorden die deelnemers van de training hierover met ons delen:

 • Leerzaam, Mooi, Heftig, Intiem, Verrast
 • Veel geleerd over mijn eigen houding en hoe belangrijk het is om echt te luisteren
 • De verdeling tussen theorie en zelf ervaren zijn goed in balans
 • Cijfer 9
 • Diepgaand, Connected, Echt, Relativerend
 • Geleerd hoe ik op een empatische manier mijn mening kan ventileren en dus niet bot/te hard over te komen
 • Mijn verwachtingen van de training zijn zeker overtroffen
 • Cijfer 8,5

Overige Informatie


Schrijf-Datum: 03-05-2021
heeft u in uw werk te maken met duitse contacten? dan is het onmisbaar om de duitse taal te beheersen. ondanks dat veel duitse bedrijven tegenwoordig ook engels spreken, blijft het belangrijk om duits te kunnen spreken wanneer u zaken doet met duitse bedrijven. wanneer u een duitse brief kunt schrijven zonder taalfouten en/of een gesprek kunt voeren in het duits met uw zakelijke relaties, kunt u de professionaliteit van uw organisatie waarborgen. daarnaast kunt u op die manier uw internationale concurrenten voor zijn.

de duitse taal beheersen is echter makkelijker gezegd dan gedaan. zo worden de naamvallen in de duitse grammatica erg lastig gevonden. tevens wordt de duitse manier van zaken doen vaak als formeler ervaren vergeleken nederland. wilt u leren om zakelijke gesprekken te voeren of om zakelijke brieven te schrijven in het duits? of richt u zich liever op andere onderwerpen met betrekking tot de workshop zakelijk duits? bij bv&t kunt u terecht voor een workshop zakelijk duits op maat. Onderdeel van Klantgericht Denken en HandelenOok voor Masterclass of Workshops.

Zoekwoorden Via Searching
Training Interne Klantgerichtheid Nederland Maatwerk en Praktijkgericht: Masterclass Interne Klantgerichtheid. MT Kader Trainingen: Klantgericht Denken en Handelen. ZZP of Freelance Vacature voor: klantgerichtheid. Maatwerk door professionsl, kies ook eens voor een masterclass of workshop. Efficiente opleidingen KIES de NUMMER 1 BV&T: Cursussen Nederland IN-Company Trainingen dan kiest u voor trainingsbureau: klantgerichtheid Interne Klantgerichtheid. Aanrader, kies BV&T. Met Question Degree Online leren E-Learning Online Trainen klantgerichtheid Interne Klantgerichtheid. Nederland

Blog Nieuws:

feedback is een ruim begrip. het wordt vaak verbonden met corrigeren of `kritiek geven`. dit is echter niet waar. feedback is namelijk een terugkoppeling op een handeling van iemand, en dit kan zowel positief als negatief zijn. feedback geven en ontvangen is niet altijd even gemakkelijk. sommige mensen zijn bang dat ze iemand kwetsen en durven geen feedback te geven. het komt namelijk vaak voor dat de persoon in kwestie zich van niks bewust is. daarnaast vinden veel mensen het ook niet fijn om feedback te ontvangen. zij weten niet hoe ze moeten reageren of trekken zich alles persoonlijk aan. toch is feedback geven en ontvangen erg belangrijk. door het geven van feedback kunnen medewerkers in hun gedrag en prestaties worden bijgestuurd of gestimuleerd. en zonder feedback weten we niet wat wat goed gaat of wat juist beter kan. in deze feedbackworkshop leert u feedback te geven en te ontvangen en concreet en helder te communiceren. daardoor kunt u beter samenwerken met uw medewerkers en kunnen jullie elkaar beter motiveren. deze workshop verhoogt het vertrouwen, de empathie en het respect binnen uw bedrijf. in deze feedbackworkshop besteden we ook aandacht aan het organiseren van uw eigen feedback.

Stel hier uw trainingsvraag?

Wij voorzien u graag van advies.

Vul onderstaande velden zorgvuldig in.
Spreuk:
Een slecht werkman geeft zijn gereedschap de schuld.

Inspiratie Spreuken Inzien?

Met vriendelijke groet,
Ingrid Boerman
Accountmanager Interne Klantgerichtheid